Waarom het nét zo leuk is om een meisje te krijgen voor een man

  1. Terwijl jongens zich van je losmaken, hangen meisjes doorgaans meer aan hun vader. Dochters zijn in de regel ook knuffeliger met hun vader dan zoons.
  1. Een slechte dag op je werk, ruzie met je beste vriend, een verloren Cupfinale… maakt niet uit: jij bent de grote held van je dochter – en blijft dat waarschijnlijk de rest van je leven. Hoef je niks voor te doen, behalve een liefhebbende papa zijn natuurlijk!
  1. Praktisch voordeel tijdens het verschonen: geen stijf piemeltje dat dwars door de kamer of recht in je gezicht plast – ja, dat gebeurt.
  1. Laten we realistisch zijn: de kans dat je dochter ooit de finale van een WK Voetbal speelt is inmiddels groter dan als je een zoon krijgt.
  1. Ook meisjes vinden plas- en poepgrapjes leuk en komen net zo vies terug uit de zandbak! Dus no worries, dat het allemaal té netjes is met een meid.
  1. En over plas gesproken! Meisjes gaan zitten op de wc, als ze te groot zijn voor het potje. Een jochie sproeit natuurlijk eerst zijn eigen broek onder.
  2. Maar je had nog zo het idee dat je een zoon zou krijgen? Logisch, dat hebben mannen (en vrouwen soms ook) altijd. Het verandert snel, sterker nog, straks kun je je niet meer voorstellen dat het geen dochter was.